Optimizare SEO Bau-For-Mat – Update 2018
Studii de Caz SEO

Optimizare SEO Bau-For-Mat – Update 2018

Studii de Caz SEO

Optimizare SEO Bau-For-Mat – Update 2018

Proiectul de optimizare SEO Bau-For-Mat a fost un proiect de web design realizat în FLASH și care împreună cu proiectul AVSC sunt exemple destul de clare ca și web site-urile realizate în FLASH sunt optimizabile SEO și pot ajunge în primele poziții în rezultatele motoarelor de căutare. Echipa Bau-For-Mat a optat pentru o campanie SEO imediat după ce echipa noastră a terminat proiectul de web design al site-ului www.bauformat.ro și astfel au obținut următoarele rezultate:

1. Pagina 1, pozitia 1 dupa cautarea “bucatarii timisoara”

2. Pagina 1, pozitia 2 dupa cautarea “bucatarii la comanda timisoara”

3. Pagina 1, pozitia 2 dupa cautarea “bucatarii moderne timisoara”

Update 2018: În urma continuării campaniei de optimizare seo, site-ul Bau-For-Mat a obținut următoarele rezultate în căutări:

  1. pagina 1, pozitia 2 si 3 dupa cautarea „bucatarii moderne timisoara”
  2. pagina 1, pozitia 2 dupa cautarea „bucatarii la comanda”
  3. pagina 1, pozitia 1 dupa cautarea „bucatarii timisoara”
  4. pagina 2, pozitia 8 dupa cautarea „modele bucatarii 2018”

 

–––––––––––––––––––––––

În epoca smartphone-urilor, tabletelor și a conexiunilor la internet disponibile oriunde și oricând, nu este greu de prevăzut ca golul dintre generații a devenit inexistent și marea majoritate a populației are acum acces la internet, la motoare de căutare și la orice tip de informații care pot fi prezente online.

Web design-ul a ajuns astfel să fie un aspect al mediului online, iar firmele de design web vă oferă un mai mare acces la o piața vastă de consumatori ce își petrec mult timp în spațiul online, din lipsă de timp sau doar pentru a fi mereu la curent cu noutățile. Ați ajuns la pagina noastră prin mediul online, deci sunteți conștienți de importanța acestui mod de promovare personală sau profesională, menit să ofere orice informație necesară clienților dumneavoastră, la orice oră și în orice locație, fără a fi nevoie de demersuri suplimentare.

Avand în vedere că în prezent majoritatea afacerilor nu doar că sunt prezente în mediul online, dar sunt chiar conduse în online sau își desfășoara activitatea doar online, promovarea unei afaceri prin intermediul internetului a avansat de la statutul de pas suplimentar la cel de parte integrantă necesară oricărei afaceri.

Web design-ul este azi o componenta necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile dumneavoastră de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru duneavoastră! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client.
Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu dumneavoastră pentru a obține idei clare despre strategia, tința afacerii și identificarea necesităților afacerii dumneavoastră în promovarea online.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)