SEO

Noile tendințe din 2019 pentru SEO!

Noile tendințe din 2019 pentru SEO

3 tendinte majore in SEO pentru anul 2019

Optimizarea SEO câștigă tot mai mult teren în ultimul timp, în special pentru site-urile de business. Astfel că, dacă până acum câțiva ani, SEO era considerat un moft, acum, acesta a devenit indispensabil pentru a atrage clienții. Iar pentru că și acest pas este într-o continuă evoluție, anul 2019 beneficiază de noi tendințe pentru a veni cât mai mult în ajutorul publicului.

De aceea, alături de specialiștii în optimizare SEO din Timișoara, am alcătuit o listă cu trendurile ce nu trebuie să vă lipsească în acest an din structura site-ului dumneavoastră. Haideți să le descoperim împreună!

Optimizarea pentru mobil

Mobilul este, fără doar și poate, unul dintre obiectele indispensabile ale vieții noastre. Fie că sunt mai scumpe sau mai ieftine, suntem convinși că mobilul dumneavoastră se poate conecta la internet în maximum 10 secunde, fără efort. Astfel că, dacă dețineți un business ce se desfășoară și în mediul online, atunci, ce mai așteptați?

Dacă încă nu este disponibil pentru telefoanele mobile, este timpul să îndepliniți și acest pas. Cu siguranță veți simți diferența în numărul zilnic de vizitatori, mai ales dacă dețineți un conținut căutat și ușor de înțeles de publicul de pretutindeni.

Asistența vocală

Chiar și dacă nu sunteți în pas cu tehnologia, cel mai probabil ați folosit măcar o singură dată asistența vocală, pentru a găsi mai repede și mai ușor informația căutată. Astfel că, recomandarea noastră este să optați și pentru un astfel de serviciu, mai ales dacă site-ul dumneavoastră este unul suficient de complex încât publicul să petreacă cel puțin 15 minute să îl descopere.

Apelând la asistența vocală, publicul nu doar că va găsi răspunsul căutat mult mai ușor, într-un timp foarte scurt de timp, dar acesta se va convinge și de seriozitatea și profesionalismul dumneavoastră. În plus, dacă experiența petrecută pe site va fi una plăcută, fiți convins de faptul că persoana va reveni în cel mai scurt timp.

Căutările locale

De câte ori vi s-a întâmplat să mergeți într-o anumită locație, datorită recomandărilor oferite de căutările locale din cadrul motoarelor de căutare? Nu de puține ori, nu-i așa? Astfel că, dacă vă doriți să creșteți intrările în cadrul site-ului dumneavoastră, atunci, specialiștii în optimizare SEO din Timișoara vă recomandă să vă introduceți mica afacere în cadrul căutărilor locale.

Încercați să vă alegeți categoria potrivită de servicii și, cu ajutorul recenziilor obținute de la foștilor clienți, veți putea atinge chiar poziții fruntașe în topul căutărilor locale. Iar acest pas reprezintă una dintre cele mai bune soluții în atingerea primului loc în topul căutărilor Google.

Iar în final, tot ce vă mai trebuie este un site corect realizat din punct de vedere tehnic și vizual, care să ofere cea mai bună experiență posibilă fiecărui vizitator.

De asemenea, încercați ca viteza site-ului să fie una decentă, iar structura acestuia să fie una ușor de înțeles și descoperit. Cu siguranță publicul va reveni în cel mai scurt timp dacă veți bifa cu succes și aceste etape atât de importante pentru o afacere de succes!

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)