Modalități noi de promovare a afacerii noastre
SEO

Modalități noi de promovare a afacerii noastre

SEO

Modalități noi de promovare a afacerii noastre

Minicards TimisoaraDe foarte multe ori ne gțândim cu groază la modul în care am putea să ne promovăm afacerea, pentru că în acest moment sunt foarte multe variante pe piață, mai ale din domeniul publicității, și cum nu întotdeauna varietatea este exact ce ne trebuia, acest fapt ne poate pune în dificultate.
Prin urmare, cum am putea să selectăm exact ce avem nevoie și cum am putea să alegem cea mai bună varianta?

Dacă ceea ce vă doriți este să vă promovați afacerea într-un mod placut publicului căruia vreți să vă adresați, dar care sa fie în același timp greu de ignorat, trebuie să căutați o modalitate de promovare a serviciilor pe care le oferiți care să nu fie una tradițională, însă care să poată ajunge la potențialii clienți în mod eficient.
Aici intervin modalitațile alternative de promovare, care să conțina suficiente informații, dar în același timp să nu fie plictisitoare, să poată capta atenția fără să devină agresive și așa mai departe.

Minicards Timișoara vă poate ajuta în această privința, oferindu-vă posibilitatea de a vă promova afacerea cu ajutorul minicardurilor. Minicardurile noastre, printate pe suport color și conținând toate informațiile de care ar putea avea nevoie un potential client, vă vor ajuta să vă faceți cunoscută afacerea într-un mod pozitiv și eficient.

Minicardurile sunt atrăgătoare ca și prezentare și sunt foarte ușor disponibile, fiind plasate în carusele care se găsesc în locații diverse, de la restaurante, hoteluri, spitale sau clinici private. Acest fapt face ca promovarea prin minicarduri să fie la dispoziția unui public larg și să poată ajunge la toate categoriile de potențiali clienți.

Cât durează o campanie de SEO?

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)