Cum să creșteți încrederea publicului în brandul dumneavoastră

Daca aveti un website care va reprezinta afacerea fizica in mediul online, daca trebuie sa initiati o afacere si vreti sa fie doar prin intermediul unui site sau daca pur si simplu va doriti ca site-ul dumneavoastra sa fie mai bine pozitionat in cautarile Google, atunci cu siguranta v-ati pus macar una din urmatoarele intrebari :

  • cum sa fac din website-ul meu unul cunoscut in online fara prea mari eforturi ?
  • pe cine aleg pentru promovarea site-ului ?
  • de unde stiu cat de eficienta este persoana in cauza ?
  • cum aleg metoda potrivita de promovare a site-ului meu ?
  • ce diferenta este intre toate aceste metode de promovare in online si cat de eficiente sunt ele pana la urma ?

Din aceasta cauza, trebuie sa fim mereu constienti ca in primul rand cunoasterea metodelor de realizare a promovarii in online este cea mai importanta.

Daca trebuie sa alegem intre doua metode de promovare in online, cum stim care este cea mai potrivita si cum facem sa o alegem exact pe aceasta ? De unde stim daca o campanie de Google Adwords este eficienta sau daca avem nevoie de servicii mai profesioniste de promovare, precum servicii de SEO ?

Pentru inceput, trebuie sa intelegem exact ce inseamna Search Engine Optimization si cum functioneaza acest proces. SEO ajuta motoarele de cautare sa citeasca in mod potrivit site-ul nostru si sa il introduca pe acesta in cautarile potrivite. Dupa indexarea site-ului, cu ajutorul unei echipe de profesionisti, aceste motoare de cautare ne vor ajuta sa ne facem cunoscut website-ul.

Optimizarea on-page, spre exemplu, este o componenta esentiala a SEO si presupune cateva componente cheie :

  • Crearea de link-uri interne in cadrul paginilor site-ului
  • Includerea de cuvinte cheie in subtitluri sau heading-uri
  • Titlul paginii trebuie sa cuprinda cuvinte cheie
  • Viteza de incarcare a site-ului nu trebuie sa fie neglijata- ea trebuie sa fie foarte buna.

Pe de alta parte, exista optimizarea off-page, care presupune efectiv ca alte pagini online sa trimita, prin linkuri, potentiialii clienti catre site-ul nostru. Google practic indexeaza si ia in considerare recomandarile altor pagini , daca acestea ne recomanda sau nu. Daca un site de calitate ne recomanda, automat vom fi plasati mai bine in cautarile Google, deci acest tip de optimizare SEO este foarte important. Pe de alta parte, conteaza nu doar calitatea site-ului care ne recomanda, ci si numarul de recomandari.

Deoarece un motor de cautare reprezinta practic portalul de cautare dintre noi si mediul online, trebuie sa stim cum functioneaza acestea. Astfel, in spatele acestor motoare de cautare se afla practic algoritmi de cautare si microprocesoare ce analizeaza permanent tot ceea ce exista in mediul online.

Astfel, aceste motoare analizeaza tot continutul World Wide Web si stabileste ce rezultate vor fi relevante pentru cautarea noastra, ce cuvinte cheie cautate de noi vor trebui sa ne trimita unde. Intre atat de multe link-uri si cuvinte cheie, motoarele de cautare sunt exact ceea ce ne trebuie pentru a ajunge pe primele pagini cu website-ul nostru.

Din exact aceste motive avem nevoie de o echipa specializata in procesele de SEO, care sa actioneze ca o legatura intre noi si mediul online. Prin articole si advertoriale publicate pe site-uri specializate, anunturi sau prin indexarea website-ului nostru, dar si prin analizarea acestuia si optimizarea paginilor si link-urilor sale, Project Media Timisoara se va asigura ca website-ul dumneavoastra este la cele mai inalte standarde de calitate si ca veti fi mereu intre primii in cadrul motoarelor de cautare.

Call Now ButtonSuna Acum