Marketing

Marketing online și social media

Marketingul Online si Retelele Sociale

De ce este important marketingul online și promvarea pe rețelele sociale?

Puterea rețelelor sociale este un subiect dezbătut din ce în ce mai intens în ziua de astăzi, mai ales având în vedere ce au reușit să facă aceste rețele sociale și cum au reușit să transforme lumea în care trăim.

Fără să ne dăm seama, am ajuns cu toții, de la mic la mare, dependenți de rețelele de socializare și de influența acestora asupra vieții noastre. Ne verificăm telefonul de zeci și sute de ori pe zi, facem sute de poze la un simplu restaurant sau efectiv stăm fără scop pe Facebook cu orele.

Sub scuză ca rețelele de socializare sunt un mod de a pastra legătura cu cei dragi nouă, care însă nu ne sunt aproape, alegem să cunoaștem oameni noi, să legăm relații online și chiar să ne construim întregi vieți în lumea online.

Însă ce nu ne-am dat seama până de curând este, care este de fapt puterea acestor rețele de socializare.

De curând am putut observa ca rețelele online au reușit să creeze, cu ajutorul postărilor diverse sau a celebrelor fake news, adevarate lovituri de putere: să aducă la putere președinți ai marilor puteri ale lumii, să distrugă reputația unor mari figuri politice și sociale și să aducă în lumină probleme actuale ale societății din ziua de astăzi.

Fără rețelele de socializare nu am fi cunoscut niciodată realități dure precum cele ale razboaielor din Orientul Mijlociu, nu am fi putut lua măsuri în alte probleme de natură socială și cu siguranță nu am fi luat contact cu societăți atât de îndepartate de ale noastre.

Însă rețelele de socializare au reusit să facă și altceva: să producă milionari și miliardari ai epocii moderne.

Așa-zișii influenceri au ridicat noțiunea de marketing online și auto-promovare la cel mai înalt nivel și au reușit să își transforme viețile în mod pozitiv, deci de ce să nu le urmăm exemplul și să profităm de latura pozitivă a rețelelor online?

Cănd discutăm despre marketing și promovare online, ne vin în minte foarte multe modalități de promovare, însa trebuie să ne gândim pe care dintre acestea le alegem ca fiind potrivite nouă.

Promovarea în mediul online trebuie facută de o echipă specializată în marketingul online și în procesul de promovare SEO, proces care va fi adaptat nevoilor fiecăruia dintre voi, deci de ce să nu apelăm la toate armele posibile pentru a ne transforma website-ul în cea mai bună reclamă pentru afacerea noastră?

Apelați la echipa Project Media Timișoara și vă asigurăm că vom pune la punct un proces de promovare SEO bazat pe articole publicate online, advertoriale și alte asemenea unelte, special adaptat pentru nevoile voastre.

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu sfaturi și este gata să vă explice exact în ceea ce constă procesul de promovare SEO și marketingul online, totul pentru ca voi să fiți mulțumiți de serviciile noastre!

Programează un call cu noi


eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.