Web Design Timișoara Bentley Industry

Produsul

Am colaborat cu firma Bentley Industry pentru a dezvolta un site de prezentare dedicat gamei lor variate de produse și servicii. Bentley Industry oferă soluții în diverse domenii, inclusiv incineratoare de deșeuri animale și medicale, echipamente dezinfectante pentru personal, garduri electrice și echipamente de întreținere a animalelor. Site-ul a fost conceput pentru a prezenta aceste produse și servicii în mod clar, fără funcționalități de cumpărare online.

Durata Proiectului

Proiectul a avut o durată de 3 luni și a inclus dezvoltarea completă a site-ului, de la design la dezvoltare.

Problema

Bentley Industry dorea să prezinte în mod eficient gama lor variată de produse și servicii, dar nu avea o prezență online adecvată. Aveau nevoie de un site web care să ofere informații detaliate și să ofere o modalitate simplă pentru potențialii clienți de a lua legătura și de a afla mai multe despre ofertele lor.

Scopul

Scopul acestui proiect a fost să creeze un site web atractiv și informativ care să prezinte în mod clar produsele și serviciile oferite de Bentley Industry și să faciliteze procesul de contact și informare pentru clienți.

Rolul Nostru

În cadrul acestui proiect, am îndeplinit rolul de Designer și Dezvoltator UX. Responsabilitățile mele au inclus:

  1. Crearea designului site-ului pentru o experiență de utilizare optimă.
  2. Dezvoltarea site-ului cu funcționalități de prezentare a produselor și serviciilor, precum și de contact.
  3. Asigurarea prezentării clare și accesibile a informațiilor despre fiecare categorie de produse.

Înțelegerea Utilizatorului

Cercetare Utilizator

Pentru a dezvolta un site eficient, am realizat cercetări pentru a înțelege nevoile și preferințele potențialilor clienți interesați de produsele și serviciile Bentley Industry. Am colectat informații despre:

Rezumat Utilizator

Publicul țintă al Bentley Industry era format din persoane și companii care căutau soluții pentru gestionarea deșeurilor, dezinfectarea personalului, echipamente de întreținere a animalelor și altele.

Punctul Dureros

Problema principală a utilizatorilor era dificultatea în a găsi informații detaliate despre produsele și serviciile Bentley Industry și în a lua legătura cu echipa lor.

Proiectare și Dezvoltare UX

Am dezvoltat un site web cu următoarele caracteristici:

  1. Pagina de Start Atractivă: Un design captivant care prezintă gama variată de produse și servicii Bentley Industry.
  2. Prezentare Detaliată a Produselor: Pagini dedicate fiecărei categorii de produse, cu imagini, descrieri și specificații detaliate.
  3. Informații de Contact: Modalități simple pentru clienți de a lua legătura cu Bentley Industry și de a solicita informații suplimentare.
  4. Formular de Contact: Posibilitatea de a completa un formular de contact pentru cereri personalizate sau întrebări.
  5. Testimoniale și Referințe: Secțiune cu opinii de la clienți mulțumiți și referințe de la proiectele anterioare.

Impactul

Site-ul dezvoltat a avut un impact semnificativ asupra prezentării și accesibilității informațiilor despre produsele și serviciile Bentley Industry. Acest proiect a subliniat importanța unei prezentări profesionale și a unei experiențe de utilizare prietenoase pentru a atrage și a informa potențialii clienți. Am învățat că un site web bine conceput și dezvoltat poate servi drept instrument eficient de promovare și comunicare cu clienții.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Today, web design is a necessary component for any type of business, and the web design services offered by our Timisoara Web Design Services Agency are varied, meant to cover your promotion needs and to make your chosen type of promotion more efficient. . With considerable experience and a comprehensive portfolio of satisfied customers, Project Media, through the web design services of Timisoara, offers you the perfect website for you! Choose the web design services of Project Media Timișoara and you will not be disappointed!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce are just some of the aspects of web design services that we can offer you. From the architecture and web design of the site to ensuring the top positions in the search engines, every aspect of each web site is done in collaboration with each client. From the perspective of each project, we work with you to get clear ideas about the strategy, the target of the business and the identification of the needs of your business in online promotion.

Programează un call cu noi


andrei talaba

Andrei Talabă

Founder JumpSports

Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports. Interfața site-ului este ușor de navigat, oferind utilizatorilor o experiență plăcută. De asemenea, site-ul este responsiv și se adaptează perfect la toate dispozitivele, ceea ce este esențial în era digitală. Conținutul site-ului este bine structurat, oferind informații esențiale despre evenimentele sportive, noutăți și detalii despre club. De asemenea, echipa Project Media a reușit să integreze elemente multimedia atractive pentru a păstra interesul vizitatorilor.

flo sanders

Flo Sander

CEO Hydra Ventures

We gave a pretty challenging project for a clean, crisp, yet exciting venture website. The result is a very beautiful and elegant rendition of all that we worked on together. Quick communication and can do attitude, really enjoyed our collaboration.

132826744 3727089427370206 8316791784928534074 n

Aurelia Joldoș

Founder Roexpert CAD

Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!

164302812 10208784171637879 5545053207252821738 n

Alena Nicolaescu

Managing Partner AS Piscine

Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate.

client testimonial ez farming

Adwale Oparinde

CEO & Founder EZ Farming - USA

We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!

client testimonial sauca

Gabriela Saucă

Avocat Senior "Saucă & Partners"

O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !

client testimonial corina

Corina Ciupagea

Avocat Senior "Ciupagea Law Office"

Colaborarea cu echipa de la Project Media ne-a oferit nu doar posibilitatea de a lucra alături de adevarati profesioniști, ci și oportunitatea de a ajunge la clienți la care altfel nu am fi ajuns, prin intermediul noului nostru website.

Facebook icon 03

Mihancea Eugen

Narativ Coffee

Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.

eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.

Category: Industrial
Author: ProjectMedia
Client: Bentley Industry
Date: January 26, 2020