Cum ne prezentăm afacerea în online – importanța unei grafici de calitate
Web Design

Cum ne prezentăm afacerea în online – importanța unei grafici de calitate

Web Design

Cum ne prezentăm afacerea în online – importanța unei grafici de calitate

Cum ne prezentam afacerea in online - importanta unei grafici de calitate

3 tehnici pentru a avea un site curat și optimizat SEO

În prezent, este foarte ușor să ne creăm o imagine în ochii celorlalți, mai ales când vine vorba despre domeniul profesional în care activăm, deoarece o primă impresie se formează foarte repede și se șterge foarte greu. În special atunci când discutăm despre o afacere fizică ce este transpusă în domeniul online, lucrurile devin cu atât mai complicate, deoarece trebuie să recunoaștem, este foarte dificil să reprezentăm o afacere fizică în cadrul unui website ce prezintă doar anumite laturi ale afacerii noastre.

Și dacă stăm să ne gândim cu adevarat la faptul că în prezent majoritatea clienților noștri sau potențialii noștri clienți, a colaboratorilor sau a partenerilor noștri de afaceri întâi caută în clasicele motoare de căutare informații despre afacerea noastră, avem mai multe motive să ne creăm o imagine corespunzătoare în mediul online. Din acest motiv, trebuie să încercăm să reprezentăm cât mai bine posibil afacerea noastră în mediul online, cu ajutorul unui webiste bine realizat și cu ajutorul diferitelor unelte online.

Cum să ne asigurăm însă ca website-ul nostru este unul de succes? Există, bineințeles, diverse tehnici de promovare a website-ului nostru, care ne pot ajuta, precum :

realizarea unui website bine pus la punct, de la detaliile de webdesign și până la modul în care acestea sunt aranjate în pagina

– trebuie să ne asigurăm ca textele din cadrul website-ului nostru sunt corecte și ne reprezinta corect conceptul afacerii noastre

– trebuie să selectăm cu atenție pozele/imaginile pe care alegem să le folosim în cadrul website-ului nostru, pentru a fi siguri că un client va întelege exact ceea ce comercializăm sau producem.

La ultimul punct amintit mai sus este nevoie de câteva precizări: pozele folosite în cadrul website-ului nostru trebuie să fie realizate de către un profesionist, să cuprindă toate aspectele afacerii noastre și să fie de calitate/ rezoluție înaltă. Pentru a vă asigura ca website-ul dumneavoastră este realizat impecabil, apelați chiar astăzi la noi și nu vă vom dezamăgi!

Ai nevoie de un site web?

Te putem ajuta sa-ti dezvolti imaginea online prin crearea unui site web destinat conversiilor si cresterii vanzarilor. Trimite-ne un mail pe office@projectmedia.ro si muta-ti afacerea in online.

Ce implică un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

Cât costă un site web?

Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

Call Now ButtonHai sa vorbim :)