De ce să nu vă „cumpărați” urmăritori pe Instagram?
Marketing

De ce să nu vă „cumpărați” urmăritori pe Instagram?

Marketing

De ce să nu vă „cumpărați” urmăritori pe Instagram?

De ce să nu vă „cumpărați” urmăritori pe Instagram

3 efecte negative radicale când „cumpărați” like-uri/followeri pe rețelele sociale

Din dorința de a avea tot mai mulți urmăritori pe Instagram, tot mai multe persoane apelează la diferite soluții nu tocmai potrivite pe termen lung. Iar printre aceste soluții nepotrivite se numără și cumpărarea unor persoane care să urmărească o anumită pagină de Instagram, tocmai pentru a obține o audiență din ce în ce mai mare. Probabil veți spune că este o idee bună, mai ales pentru faptul că puteți obține un număr mare de urmăritori, în doar câteva minute, însă, la o scurtă analiză, lucrurile nu stau deloc așa. Despre acest pas vom discuta chiar în articolul de astăzi, așadar, rămâneți alături de noi!

Nu vă vor urmări activitatea

Scopul urmăritorilor dumneavoastră de pe Instagram sau alte platforme de acest gen este să vă urmărească activitatea și să fie permanent alături de dumneavoastră. Din păcate, în cazul în care alegeți să cumpărați urmăriri, sunt șanse foarte mari ca după o perioadă de timp respectivele persoane să nu vă mai urmărească, tocmai pentru că nu aveți nimic în comun unii cu ceilalți. În plus, în cazul în care nu puteți afla mai multe cu privire la persoanele ce vă urmăresc activitatea, numărul acestora nu mai este atât de important.

Nu puteți primi recenzii și opinii

Dat fiind faptul că respectivele persoane nu vă vor urmări activitatea, este de la sine înțeles faptul că nu veți ști cum este primită afacerea dumneavoastră în rândul utilizatorilor. Astfel, nu veți primi opinii și recenzii din partea clienților, fie ele pozitive sau negative, pentru a afla concret unde trebuie să acordați mai multă atenție astfel încât promovarea online a afacerii dumneavoastră să fie făcută „ca la carte”. Iar acest lucru este esențial pentru o dezvoltare eficientă, care să aducă rezultate în timp util.

Majoritatea conturilor vor fi false

Deoarece tot mai multe persoane apelează la astfel de urmăritori, astfel încât pagina lor de Instagram să fie atractivă, este de la sine înțeles că nu toate conturile vor fi reale. Majoritatea dintre ele vor fi conturi inactive, sau strict roboți care nu vor putea aduce o contribuție afacerii dumneavoastră. De aici și costul destul de mic al unor astfel de conturi care să vă urmărească afacerea, acest serviciu atingând chiar și 40-50 de lei pentru 1000 de urmăritori. Chiar dacă este o sumă mică, vă asigurăm că nu merită să investiți, tocmai pentru că nu vă veți bucura decât de o cifră ce nu vă va aduce niciun beneficiu.

Creșterea organică este mult mai benefică

Știm că vă doriți o afacere de calitate, care să vă ofere numeroase beneficii de-a lungul dezvoltării ei, de aceea, agenția de web design Project Media este alături de dumneavoastră pentru ca acest vis să devină realitate. Alături de noi veți beneficia de toată consultanța de care aveți nevoie, pentru ca dumneavoastră să fiți pe deplin informat cu privire la pașii efectuați pentru dezvoltarea business-ului. Însă, ca să reușim să atingem împreună rezultate remarcabile, va trebui să ne cunoaștem.

Programează un call cu noi


eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.