Marketing

De ce să alegeți campaniile PPC?

De ce să nu vă „cumpărați” urmăritori pe Instagram

3 motive pentru care campaniile PPC sunt des utilizate, fie că este vorba de Google Ads sau Facebook Ads

Campaniile PPC, denumite și Pay-per-click devin din ce în ce mai cunoscute chiar în și România, tot mai mulți antreprenori apelând la acest serviciu tocmai pentru a obține un trafic mai bun. Acestea apar întotdeauna primele în topul căutărilor Google, acest lucru fiind un mare bonus pentru a crește traficul afacerii. Cu toate acestea, campaniile PPC au foarte mult lucruri de oferit unor site-uri construite corespunzător, de aceea, în articolul de astăzi vă vom prezenta avantajele acestora dar și modul prin care PPC reușește să dezvolte o afacere.

Mai mulți vizitatori

După cum am menționat încă din introducerea articolului, campaniile PPC apar primele atunci când utilizatorul face o căutare pe Google. De aceea, dacă at fi să urmărim puțin statisticile, putem observa faptul că astfel de campanii reușesc să acumuleze aproximativ 46% din totalul de accesări. Practic, aproape jumătate din persoanele care fac o căutare pe Google accesează un anunț PPC. Impresionant procentaj, nu-i așa? În plus, în cazul în care anunțul dumneavoastră se află în top trei rezultate, atunci procentajul poate atinge chiar și 50% din accesări. Deci, dacă vă doriți mai mulți vizitatori pe site, cu siguranță ar trebui să luați în calcul și campaniile PPC.

Nu sunteți afectat de algoritmul Google

Așa cum bine știți, Google își schimbă foarte des algoritmul de analiză a site-urilor, iar acest lucru reprezintă un mare dezavantaj mai ales pe partea de marketing. Cu toate acestea, în cazul campaniilor PPC, această regulă nu se mai aplică, anunțurile menținându-se în topul rezultatelor Google indiferent de modificările algoritmului. De asemenea, dacă veți apela și la serviciile unei agenții SEO care să se ocupe de afacerea dumneavoastră din mediul online, vă asigurăm că vă veți menține în top mult timp de acum în colo.

Mereu la îndemâna clienților

Analizând puțin statisticile utilizatorilor, putem observa faptul că majoritatea consideră anunțurile PPC eficiente, tocmai pentru că oferă informația sau produsul dorit în timp util, fără a fi nevoie de îndelungi căutări. În plus, datorită poziției anunțurilor, este imposibil ca acestea să nu iasă în evidență. Așadar, nu numai că veți oferi întotdeauna răspunsuri la întrebările clienților, dar veți fi întotdeauna în ochii acestora, astfel încât să puteți fi accesat mult mai simplu, în timp util, fără să fie nevoie de căutări lungi și plictisitoare. Cu toate acestea, să nu uităm că, pentru a ne bucura de toate aceste facilități, este nevoie de o campanie de calitate, dar și foarte eficientă!

Campaniile PPC, alternativa rapidă la SEO

Pentru a obține campanii PPC care să vă crească semnificativ afacerea, tot ce trebuie să faceți este să apelați la o echipă profesionistă, care să vă ajute în dezvoltarea business-ului dumneavoastră. Iar în acest sens, agenția de web design din Timișoara Project Media este întotdeauna alături de clienții săi, oferind servicii de înaltă calitate, la prețuri de nerefuzat. Suntem întotdeauna dornici să vă oferim servicii profesioniste, de aceea, alături de echipa Project Media veți cunoaște cu adevărat o echipă profesionistă.

Ai nevoie de ajutor in marketing online?

Te putem ajuta sa iti pozitionezi afacerea in online astfel incat sa obtii cat mai multe vanzari si lead-uri.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)