Cum să vă actualizați site-ul web?
SEO

Cum să vă actualizați site-ul web?

SEO

Cum să vă actualizați site-ul web?

Cum să vă actualizați site ul web in 2019

3 sfaturi pentru actualizarea site-ului

Fie că ne vine să credem sau nu, indiferent de domeniul de activitate, orice site trebuie să fie actualizat, pentru ca publicul să nu își piardă interesul. De la un site de optimizare SEO din Timișoara și până la magazinele online atât de prezente în viețile noastre, fiecare dintre website-uri au nevoie de o schimbare mai mică sau mai mare. Dacă și dumneavoastră sunteți de părere că afacerea dumneavoastră are nevoie de o actualizare, atunci acest articol este conceput special. Haideți să vedem ce trebuie să faceți în acest caz!

Adaptați conținutul!

Înainte de a vă ocupa de starea tehnică a site-ului, încercați să vedeți starea în care se prezintă conținutul postat. Astfel că, verificați cu grijă dacă acesta este adaptat în funcție de dispozitiv, dar și modalitatea în care poate fi lecturat în diferite situații. Dat fiind ecranele tot mai diferite, adaptarea conținutului devine un pas destul de greu de îndeplinit. Cu toate acestea, cu ajutorul unui specialist în domeniu, puteți bifa fără probleme și acest pas. De asemenea, nu uitați să verificați și design-ul site-ului pe diferite dispozitive, telefoane, tablete, laptopuri, astfel încât să observați în ce manieră se schimbă acesta. În cazul în care observați că nu mai arată așa cum v-ați dorit, recomandăm să luați măsuri în acest caz. O dată cu acest pas, veți observa numeroase diferențe în ceea ce privește traficul!

Optați pentru fotografii profesionale!

Dacă site-ul dumneavoastră se bazează foarte mult pe impactul vizual, recomandăm să investiți mai mult în aparatura folosită pentru realizarea și editarea fotografiilor. De asemenea, dacă v-ați plictisit de aspectul acestora, puteți încerca noi programe pentru actualizarea acestora, inserând chiar și câteva animații care să readucă zâmbetul pe buze utilizatorului. Încercați să fiți cât mai creativ posibil și nu vă fie teamă să încercați locații noi, chiar dacă par puțin scoase din anonimat. De cele mai multe ori, acestea sunt fotografiile care atrag publicul.

Încărcare mai rapidă!

Cât de repede se încarcă site-ul dumneavoastră? Dacă răspunsul nu este unul foarte fericit, atunci ar trebui să luați măsuri în acest caz. Încercați să verificați starea tehnică a site-ului, căci, de cele mai multe ori, acolo se produc cele mai multe probleme. De asemenea, încercați să optimizați și fișierele inserate în cadrul site-ului. De exemplu, în cazul fotografiilor, puteți alege o dimensiune mai mică dacă se poate, mai ales dacă în respectiva fotografie nu sunt foarte multe detalii importante de arătat. În cazul fișierelor video, dacă acestea există, vă recomandăm să nu depășească mai mult de câteva minute, căci se vor încărca foarte greu și vor ocupa mult spațiu. În cazul în care nu vă descurcați, puteți opta pentru un specialist în optimizare SEO, care să vă dea un mic refresh și să schimbe câteva detalii care nu vă permit să evoluați. Acesta vă va oferi și câteva sfaturi personalizate în funcție de nevoile pe care le aveți, deci, cu siguranță nu se pune problema de o cheltuială, ci de o investiție. Iar acea investiție se va vedea în traficul site-ului.

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)