Ce inseamna SEO si cum ne este de folos in viata de zi cu zi ?
SEO

Ce inseamna SEO si cum ne este de folos in viata de zi cu zi ?

SEO

Ce inseamna SEO si cum ne este de folos in viata de zi cu zi ?

Agentie SEO Timisoara - Optimizare SEO si Marketing Online

3 moduri in care ne poate ajuta o agentie de optimizare SEO

Cu toate ca suntem in ziua de astazi mult mai educati in tot ceea ce priveste internetul, beneficiile si capcanele lui, ca avem impresia adeseori falsa ca ne pricepem la tot ce tine de mediul online, ne vedem uneori pusi in fata unor situatio care ne dau de furca. Fara sa fim neaparat instruiti in acest domeniu, incepem demersuri in online pentru a ne promova, pe noi personal sau afacerea noastra si putem face greseli care ne vor costa scump mai tarziu.

Daca alegem sa fim reprezentati in mediul online trebuie sa luam in calcul un cumul de factori care sunt hotaratori pentru modul in care aceasta promovare se va desfasura mai departe.

De ce depinde insa promovarea noastra in online ? Ei bine, daca discutam despre promovarea unei afaceri, atunci trebuie sa luam in calcul faptul ca va trebui intai sa facem un mic studiu de piata. O firma specializata in acest domeniu, promovarea in mediul online, ne va ajuta sa vedem daca avem clienti care ne cauta in mediul online si care sunt reperele dupa care acestia ne cauta. Mai ales in cazul unei afaceri care presupune cautarea de cuvinte cheie, sau in cazul unei afaceri mici, trebuie sa fim constienti de felul in care putem sa ne promovam afacerea in mod eficient.

Astfel, o firma de specialitate ne va ajuta sa aflam urmatoarele :

  • cine sunt potentialii nostri clienti , ca si componenta demografica si nu numai
  • ce cuvinte cheie introduc in motoarele de cautare pentru a gasi afacerea noastra
  • cum ar trebui sa ne promovam afacerea si care sunt cele mai eficiente metode pentru acest proces.

Abia dupa parcurgerea acestor pasi ne putem gandi, cu adevarat, la modul in care putem sa promovam cu adevarat o afacere. O metoda foarte buna, insa nu neaparat cunoscuta in tara noastra la scara larga, de promovare a afacerii noastre, fie ea mica sau nu, este folosirea tacticilor de SEO.

De ce spunem insa ca nu este neaparat cunoscuta ? Deoarece majoritatea proprietarilor de afaceri online aleg sa foloseasca Google Adwords sau social media pentru a isi promova afacerea si ignora metodele profesioniste de promovare in mediul online.

Insa ce este SEO ? SEO este varianta scurta pentru Search Engine Optimization, si anume optimizarea unui website pentru a fi “vazut” si indexat de catre motoarele de cautare si, de aici, pentru a ajunge mai usor la un potential client care introduce in campul de cautare un cuvant cheie sau mai multe.

Diferenta intre SEO si metodele uzuale de promovare precum Google Adwords sau Facebook consta in principiu in investitia care se face din punct de vedete financiar. Daca pentru Google Adwords sau Facebook trebuie platita o suma mica pentru fiecare accesare, SEO presupune o investitie initiala mai mare, insa si o eficacitate mai mare in timp si pe mai multe planuri.

Acest lucru se datoreaza faptului ca SEO ca si tactica de promovare presupune mai multe aspecte, care sa acopere toate necesitatile unui client si sa ne asigure succesul afacerii noastre, echipa care se ocupa de SEO avand grija sa foloseasca :

  • articole de promovare a afacerii noastre
  • anunturi si advertoriale postate pe site-uri speciale
  • indexarea website-ului nostru in directoare web specializate.

Asadar, de ce sa nu investiti in SEO si sa va asigurati ca afacerea dumneavoastra va avea succes pe termen lung, si nu doar un moment de popularitate care va disparea repede ?

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta sa-ti cresti pozitiile in rezultatele cautarilor de pe Google. Trimite-ne un mail mail pe [email protected] si incepe chiar acum campania ta de SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)