Procesul de optimizare SEO – cine are nevoie de acesta și cum se realizează de fapt
SEO

Procesul de optimizare SEO – cine are nevoie de acesta și cum se realizează de fapt

SEO

Procesul de optimizare SEO – cine are nevoie de acesta și cum se realizează de fapt

Agentie SEO Timisoara - Optimizare SEO si Marketing Online

Primii pași în optimizarea SEO a unui site

Un website este un portal pe care clienții sau colaboratorii noștri îl pot accesa pentru a avea o mai bună imagine de ansamblu asupra afacerii noastre fizice – cu toții știm aceasta definiție, însă câti dintre noi știu cu adevarat ce stă în spatele creării și procesului de promovare online a unui website?

Pentru marea noastră majoritate, acest proces este unul care vine natural, un website promovăndu-ne afacere în mod automat.

Însă, în afară de faptul ca un website trebuie să fie realizat în mod profesionist, să aibă un webdesign de excepție, acesta trebuie să beneficieze și de un proces de optimizare seo menit să promoveze online acest website.

Mediul online este unul din ce în ce mai competitiv, deci un proces de promovare online este automat necesar pentru a avea succes în acest mediu.

O agenție seo sau o firmă seo profesionistă va face acești pași atât de necesari pentru noi, însă cum va trebui să procedeze aceasta pentru promovarea online a afacerii noastre?

Ce pași putem urma pentru promovarea online a afacerii noastre sau a website-ului nostru ?

Putem apela la o agenție seo care va urma un tipar logic pentru a ne ajuta în optimizarea seo a website-ului nostru :

  • se va incepe cu un proces de “diagnostic” sau audit a website-ului, pentru a se stabili de ce anume este nevoie în ceea ce privește promovarea seo
  • după acest pas, va urma stabilirea strategiei de promovare online a website-ului în cauză
  • strategie urmată de optimizarea seo în sine cu ajutorul publicării de articole, inserarea website-ului în directoare specializate și așa mai departe.

Dacă aveți nevoie de promovarea website-ului vostru în mediul online, noi cei de la agenția seo Project Media Timișoara va pune la dispoziție cele mai bune servicii de promovare online de pe piața.

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)