Cele mai bune modalități de a-ți face site-ul mobil să fie mai rapid în 2022
Web Design

Cele mai bune modalități de a-ți face site-ul mobil să fie mai rapid în 2022

Web Design

Cele mai bune modalități de a-ți face site-ul mobil să fie mai rapid în 2022

Toți cei care accesează web par să fie mereu grăbiți, realizarea unui site web cât mai rapid posibil ar trebui să fie o prioritate pentru webmasteri.

Viteza de încărcare este și mai importantă atunci când vine vorba de versiunea mobilă a site-ului web. Utilizatorii de telefonie mobilă sunt de obicei în mișcare tot timpul și ar avea foarte puțină răbdare pentru site-urile mobile care durează o veșnicie să se încarce.

Deci, dacă vreți să păstrați atenția utilizatorilor de telefonie mobilă suficient de mult pentru a genera clienți potențiali sau a genera conversii, viteza de încărcare a site-ului mobil trebuie să crească.

Menține redirecționările cât mai limitate.

Redirecționările încetinesc site-ul, deoarece serverului îi ia ceva timp să găsească și să recupereze documentul original solicitat printr-un clic pe linkul inițial, unde nu mai există. Secundele suplimentare pe care le durează procesul vă pot crește rata de respingere, așa că minimizează redirecționările dacă dorești să păstrezi atenția și interesul vizitatorilor.

Folosește imagini comprimate.

Imaginile uriașe de pe site înseamnă că va dura mult timp pentru a se încărca. Pentru a accelera lucrurile, folosește imagini comprimate și scalați-le pentru mobil. Dacă poți reduce numărul de imagini de pe site-ul, acest lucru ar fi mai bine. Și mai bine ar fi să nu ai deloc imagini, cu excepția elementelor grafice esențiale, cum ar fi sigla site-ului sau ceva de genul.

Simplifică-ți designul web.

Un site web conceput cu toate clopotele și fluierele arată foarte impresionant. Cantitatea de cod pe care o implică este de asemenea impresionantă, făcând site-ul mai greu și, prin urmare, mai lent. Păstrează designul web simplu, dar de bun gust și fă site-ul mai ușor și mai rapid de încărcat pe mobil.

Cele mai bune modalități de a ti face site ul mobil să fie mai rapid în 2022Pastrează folosirea fonturilor personalizate la minimum.

Fonturile personalizate arată uimitor, dar folosesc o mulțime de JavaScript sau CSS, care pot bloca totul.

Dacă este posibil, evită să folosești fonturi personalizate, dar dacă aspectul general al site-ului se bazează în mare măsură pe acestea, ar trebui să limitezi cel puțin utilizarea lor la titluri sau orice altă zonă importantă a site-ului.

Activează Google AMP.

Activarea proiectului Google Accelerated Mobile Pages (AMP) pe paginile site-ului îl va face să arate grozav și să se încarce real aproape în același timp, indiferent de dispozitiv sau platformă de distribuție. AMP folosește HTML ultra-minimalist pentru a accelera timpul de încărcare a conținutului de pe pagina mobilă.

Redu pașii de înscriere.

Un proces tipic de înregistrare pentru un site web implică șase până la șapte pași. Pentru a accelera lucrurile, redu treptele la trei sau patru pași. Tot codul de care vei scăpa astfel vă va face pagina mai ușoară și mai rapidă.

Activează memorarea în cache a browserului.

Browserele mobile își pot „reține” paginile și pot salva datele pe smartphone sau tabletă pentru o utilizare ulterioară. Prin activarea memoriei cache a browserului, difuzarea paginilor pe mobil va fi mai rapidă.

Minimizează-ți codul.

Site-ul tău are o mulțime de coduri și, pentru totdeauna, unele caractere din el sunt probabil redundante sau complet inutile. Minimizează codul site-ului eliminându-le și fă-ți site-ul mai ușor și mai rapid.

O poți face singur dacă înțelegi programarea sau poți cere unui membru al echipei tale care mănâncă cod la micul dejun, prânz și cină să facă minimizarea necesară.

Fă SEO pe mobil cum trebuie.

Mobile First Index de la Google este conceput pentru a utiliza site-urile web mobile ca bază pentru clasamentele și listele de căutare Google. Acest lucru ar trebui să aprindă un foc sub webmasteri cu site-uri web care nu au versiuni mobile sau care au versiuni mobile care au performanțe slabe pe smartphone-uri și tablete.

Mobile-First Index oferă webmasterilor motivația de a-și accelera site-urile web, deoarece viteza paginii este unul dintre factorii SEO mobil. Optimizează-ți site-ul mobil făcând tot ce puteți pentru a-l accelera și veți avea un site mobil care se va descurca bine pe Mobile First Index de la Google.

Acum, încearcă sfaturile de mai sus și vezi dacă viteza site-ului mobil se îmbunătațește.

Cu toate acestea, este recomandat să folosești instrumentul gratuit PageSpeed ​​​​Insights de la Google, astfel încât să știi ce trebuie făcut de fapt pentru a crește viteza site-ului mobil.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)