Optimizarea SEO și beneficiile acesteia în contexte diferite de cele de bază
SEO

Optimizarea SEO și beneficiile acesteia în contexte diferite de cele de bază

SEO

Optimizarea SEO și beneficiile acesteia în contexte diferite de cele de bază

Optimizarea SEO si beneficiile acesteia in contexte diferite de cele de baza

Importanța optimizării SEO pentru afacerea noastră

Crearea unui website este un proces destul de îndelungat, deoarece în spatele fiecărui proces creator este un proces și mai lung de gândire. Fie că vrem sau nu să recunoaștem, crearea unui website trebuie făcută cu foarte multă atenție, deoarece acesta este reflecția afacerii noastre, a intreprinderilor de natură profesională sau a demersurilor pe care le facem pentru a accede în cariera sau în cadrul pieței de afaceri. Și după cum știm, piața de afaceri din România este una mai mult decât competitivă, cu o mulțime de afaceri nou-lansate sau cu afaceri deja consacrate care sunt mai mult sau mai puțin acaparatoare în contextul general.

Așadar, odată ce ne-am hotărât care este imaginea pe care vrem să o proiectăm în mediul online, va trebui să apelăm la o agenție de web design sau la o firmă de web design, pentru a putea pune în practică ideile pe care le avem.

Astfel, o agenție de web design va fi capabilă, nu doar cu ajutorul echipei profesioniste de care dispune, dar și prin prisma experienței acumulate în mediul online.

Chiar dacă avem idei despre cum ar trebui să arate website-ul nostru, este foarte posibil să nu putem exprima aceste idei în mod concludent sau să nu ne putem transpune aceste idei în practică. Fără să ne dăm seama, firmele de web design vor fi cele care ne pot ajuta să transformăm ideile noastre în realitate.

Ne vor ajuta să ne alegem aspectul website-ului nostru, să ne putem orienta în funcție de website-urile care există deja, pentru a nu crea website-uri prea asemănătoare, ne vor ajuta în ceea ce priveste webdesign-ul acestora și organizarea paginilor în cadrul site-ului și așa mai departe. Din aceasta perspectivă, este important să ne dăm seama că de unii singuri nu vom putea să ne punem în practică toate ideile și să ne putem reprezenta corespunzător afacerea.

O afacere fizică ce trebuie transpusă în mediul online este o provocare în sine, însă nu trebuie să neglijăm și faptul că există afaceri care își desfășoară întreaga activitate în mediul online, bazându-se în totalitate pe baza de clienți caștigată în acest mediu și pe promovarea pe care și-o face online.

O agenție de web design este complet capabilă să vă promoveze afacerea, atât timp cât există o colaborare strânsă între client și firma de webdesign.

Și cum să promovăm o afacere mai bine dacă nu prin intermediul pozelor, dat fiind că memoria vizuală este cea mai importanța în viața de zi cu zi?

Există un număr covârșitor de firme online ce folosesc imagini preluate de pe Google, greșeală elementară ce trebuie pe cât posibil evitată. De ce? Deoarece aceste imagini nu reprezintă fidel produsele firmei în cauză și există posibilitatea ca un potential client să fie dezamăgit de produs odată acesta este primit.

Astfel, o imagine proprie va valora de sute de ori mai mult decât una preluată de pe un motor de căutare, deoarece vă poate ajuta în ceea ce privește promovarea website-ului vostru.

Și pentru că discutăm despre promovarea în mediul online, este imperios necesar să discutăm despre un alt aspect important: promovarea SEO.

Ce este însă promovarea SEO? Promovarea SEO presupune promovarea unui website în cadrul motoarelor de căutare cu ajutorul introducerii acestuia în directoare online, a articolelor pe teme conexe promovate pe website-uri specializate, anunțuri și advertoriale pe teme legate de afacerea voastră.

O firmă specializată în promovarea SEO vă va spune ca un website trebuie să beneficieze de o promovare SEO corespunzătoare, pentru a vă asigura că website-ul vostru beneficiază de vizibilitatea potrivită pe o piața online suprasaturată de atâtea afaceri prezente în mediul virtual.

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)