Evoluția platformelor de socializare în raport cu seo și avantajele promovării pe rețele sociale
SEO

Evoluția platformelor de socializare în raport cu seo și avantajele promovării pe rețele sociale

SEO

Evoluția platformelor de socializare în raport cu seo și avantajele promovării pe rețele sociale

Evolutia platformelor de socializare in raport cu seo si avantajele promovarii pe retele sociale

3 metode de optimizare seo

Promovarea unei afaceri, fie ea de natură fizică sau online, a devenit din ce în ce mai problematică în ultimii ani. Dacă până acum câțiva ani promovarea unei afaceri implică urmarea câtorva pași bine stabilțti: construirea unei campanii de marketing și publicitate, stabilirea personalului care urma să se ocupe de aceste aspecte, realizarea de bannere și flyere care să atragă atenția clientului sau a potențialului client cărora dorim să ne adresăm, poate chiar realizarea unui website de calitate care să extindă arealul afacerii noastre, astăzi totul trebuie gândit din perspective noi.

Cu toate acestea, promovarea online a devenit una dintre cele mai importante metode de a face cunoscută o afacere. Astfel, indiferent de domeniul în care activează afacerea ta, este esențial să ai un website care să reprezinte ceea ce faci și să ofere informații cât mai complete despre produsele sau serviciile oferite.

De asemenea, optimizarea SEO a site-ului este esențială pentru a te asigura că afacerea ta va apărea în primele rezultate ale căutărilor Google, atrăgând astfel noi clienți.

În plus, promovarea online poate include și utilizarea mai multor canale de comunicare, precum rețelele sociale sau platformele de publicitate online. În acest sens, este important să îți cunoști publicul țintă și să îți adaptezi strategia de promovare în funcție de nevoile lor.

Ce înseamnă însă aceste perspective noi, la ce anume ne gândim când discutăm despre publicitatea și promovarea în era moderna și ultra-modernă? Când fiecare dintre noi deține un gadget care poate stoca mai multă informație decăt primul modul care a aselenizat pe Lună, cum putem să ajungem la publicul ținta folosindu-ne de toată tehnologia pusă la dispoziție de inevitabilă evoluție a societății?

În ziua de azi, promovarea se poate face prin diverse metode precum :

  • promovarea în mediul online cu ajutorul rețelelor de socializare care deja nu mai sunt accesate doar de publicul tânăr și care au un impact social și economic ce nu mai poate fi neglijat – până la urmă rețelele de socializare au reușit să discrediteze candidați la alegeri prezidențiale și să prăbușească întregi economii;
  • optimizarea website-ului nostru cu ajutorul acestor rețele de socializare, prin publicarea de articole bine țintite către publicul la care ne dorim să ajungem și care poate să ne devină client;
  • oprimizarea de tip SEO a unui website, realizată bineințeles de o agenție de optimizare SEO specializată care să știe perfect ce face și care să se concentreze pe punctele cheie ce trebuie subliniate.

Așadar, vă doriți să profitați din plin de rețelele de socializare atât de folosite? Doriți să beneficiați de o optimizare SEO de calitate în Timișoara și nu știți la ce agenție de optimizare SEO din Timișoara să apelați? Echipa Project Media Timișoara vă așteaptă chiar astăzi, deci nu ezitați să ne contactați!

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)