Știm cu toții cât de importantă este în ziua de astăzi imaginea noastră în mediul online: ea ne poate ajuta să ne construim o afacere de succes sau ne poate trage în jos, deci trebuie să ne gândim cu mare atenție ce spune website-ul nostru despre noi și cum ne percep utilizatorii website-ului nostru, deci potențialii clienți și colaboratori.

Servicii de audit SEO Online

Dacă vreți să vă imbunătățiți imaginea în mediul online, să vă creșteți în mod organic baza de clienți sau colaboratori și să imbunătățiți experienta acestora pe website, trebuie să apelați la unelte de SEO specializate.
Project Media Timișoara vă pune acum la dispoziție un serviciu special de audit web design si SEO: echipa noastră va analiza website-ul dumneavoastră și va reveni cu o propunere detaliată de imbunatățire a acestuia. Nu doar atât, vă putem ajuta cu sugestii legate de utilizatori și experiența acestora pe website, pentru ca totul să meargă din ce în ce mai bine.
Apelați la noi și veți avea un website de succes cu efort minim !

  Ce implica un proiect de web design?

  Un site web este mai mult decât niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placutâ. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare și servicii de web design care vând.

  Cât costă un site web?

  Preturile după cum știți diferă de la proiect la proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolva site-ul creat și cât importantă este investiția pentru a rezolva acea problemă.

  Cum știu dacă site-ul îmi va rezolva problema in online?

  Împreună vom avea o serie de ședințe de consultanță prin care încercăm să determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată și care ar fi soluția ideală pentru a rezolva problema. Este posibil ca solutia să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

  De unde știm dacă un site web este o investiție și nu o cheltuială?

  Dacă un website atrage clienți și nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi facute împreuna cu voi la un nivel profesional care împreună cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorului o experiență placută pe site și tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i ușura decizia asupra unei achiziții. Dacă o prezență online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

  some-alt

  Dezvoltă-ți Imaginea Online

  Trimite-ne un mail cu detaliile proiectului tău şi noi vom reveni cu o propunere elaborată asupra modului în care putem să-l ducem la nivelul următor.