Stim cu totii cat de importanta este in ziua de astazi imaginea noastra in mediul online: ea ne poate ajuta sa ne construim o afacere de succes sau ne poate trage in jos, deci trebuie sa ne gandim cu mare atentie ce spune website-ul nostru despre noi si cum ne percep utilizatorii website-ului nostru, deci potentialii clienti si colaboratori.

Servicii de audit SEO Online

Daca vreti sa va imbunatatiti imaginea in mediul online, sa va cresteti in mod organic baza de clienti sau colaboratori si sa imbunatatiti experienta acestora pe website, trebuie sa apelati la unelte de SEO specializate.
Project Media Timisoara va pune acum la dispozitie un serviciu special de audit web design si SEO: echipa noastra va analiza website-ul dumneavoastra si va reveni cu o propunere detaliata de imbunatatire a acestuia. Nu doar atat, va putem ajuta cu sugestii legate de utilizatori si experienta acestora pe website, pentru ca totul sa mearga din ce in ce mai bine.
Apelati la noi si veti avea un website de succes cu efort minim !

Ce implica un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat un niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltarii unui site web este structurarea informatiei astfel incat utilizatorul sa obtina o experienta de navigare cat mai placuta. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiente de navigare si servicii de web design care vand.

Cat costa un site web?

Preturile dupa cum stiti difera de la agentie la agentie. Un lucru important de care trebuie sa tineti cont, este ce problema va rezolva site-ul creat si cat ati fi dispus sa investiti pentru a rezolva acea problema.

Cum stiu daca site-ul imi va rezolva problema in online?

Impreuna vom avea o serie de sedinte de consultanta prin care incercam sa determinam care este problema principala care trebuie rezolvata si care ar fi solutia ideala pentru a rezolva problema. Este posibil ca solutia sa nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai buna.

De unde stim daca un site web este o investitie si nu o cheltuiala?

Daca un website atrage clienti si nu doar trafic, atunci devine o investitie buna de urmatit. In primul rand trebuie sa definim care este publicul tinta. Garantam ca toate proiectele noastre vor fi facute impreuna cu voi la un nivel profesional care impreuna cu serviciile/produsele voastre sa ofere utilizatorilor o experienta placuta pe site si tot volumul de informatii de care are nevoie pentru a-i usura decizia asupra unei achizitii. Daca o prezenta online bine definita este strans legata de servicii/produse de calitate, clientii nu vor lipsi 🙂