Adaptându-ne la secolul vitezei (actualizat)
Web Design

Adaptându-ne la secolul vitezei (actualizat)

Web Design

Adaptându-ne la secolul vitezei (actualizat)

Adaptandu-ne la secolul vitezei

3 elemente importante în web design

Deții un magazin fizic, dar îți dorești să îți crești numărul de clienți? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci, cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată cum să îți îmbunătățești afacerea pentru a deveni mult mai atractivă în ochii clienților. Iar pentru a bifa și acest obiectiv, spațiul virtual este locul perfect unde îți poți duce afacerea la următorul nivel, creând un magazin online pentru publicul de pretutindeni. Astfel, business-ul tău se va bucura de mai multă publicitate și reclamă, ceea ce va conduce la obținerea unui număr mai mare de clienți. Însă, cum arată un magazin online de succes?

Alege un design simplu pentru magazinul tău

Design-ul are o importanță desăvârșită în spațiul virtual, acesta oferind o primă impresie potențialilor clienți despre afacerea ta. Astfel, dacă în mediul fizic, erai preocupat ca magazinul să fie curat și produsele să se prezinte într-o stare impecabilă, în mediul virtual design-ul este cel care primează. Pentru a te asigura că vei obține un rezultat de calitate, poți apela la o firmă de web design care să se ocupe de personalizarea business-ului tău din mediul virtual. Deși vei avea nevoie de o investiție financiară, o echipă specializată în web design îți va oferi toată consultanța necesară pentru a te dezvolta în mediul online.

Optează pentru o structură intuitivă a website-ului

O structură simplă și intuitivă va ajuta utilizatorul să descopere mai ușor despre ce este vorba pe site-ul tău. Așadar, recomandăm să te orientezi către un mediul organizat, aflat la vedere, pe care oricine să îl poată găsi cu un minim de efort. De asemenea, în ceea ce privește afișarea produselor, poți opta pentru mai multe variante de prezentare a produselor, precum afișarea în ordine alfabetică sau în funcție de prețul acestora.

Metode de plată ușor de utilizat

Mediul online este special tocmai pentru că oferă posibilitatea utilizatorilor de a beneficia de produsele sau serviciile dorite comandându-le din confortul propriei locuințe. Așadar, pentru a le putea comanda, nu uita ca magazinul tău online să dispună de metode de plată ușor de utilizat, pe care clienții să le poată accesa rapid. De exemplu, poți implementa pe site metoda de plată cu ajutorul cardului bancar sau poți opta și pentru sistemul de plată ramburs. Acestea sunt două dintre cele mai utilizate metode, fiind eficiente și sigure, în special dacă piața ta de desfacere este doar pe teritoriul țării noastre.

Aplicațiile online – o alegere inspirată

Pentru a face procesul de shopping mult mai eficient, poți opta pentru dezvoltarea unei aplicații în mediul online, cu ajutorul căreia să oferi mai multe beneficii clienților tăi. Acestea sunt foarte potrivite pentru a trimite clienților diferite oferte atunci când se află în preajma magazinului tău fizic, tocmai pentru a le stârni interesul pentru produsele tale. De asemenea, poți oferi diferite reduceri persoanelor care instalează aplicația, ceea ce îți va crește numărul de clienți în mod semnificativ.

Spațiul virtual oferă numeroase avantaje afacerilor de pretutindeni, tocmai de aceea, nu ezita să îți faci afacerea auzită și aici!

Ai nevoie de un site web?

Te putem ajuta să-ți dezvolți imaginea online prin crearea unui site web destinat conversiilor și creșterii vânzărilor. Trimite-ne un mail pe office@projectmedia.ro și mută-ți afacerea în online.

Ce implică un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

Cât costă un site web?

Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

Call Now ButtonHai sa vorbim :)