3 Exemple de Design Web care Convertesc Utilizatorii în Clienți
Web Design

3 Exemple de Design Web care Convertesc Utilizatorii în Clienți

Web Design

3 Exemple de Design Web care Convertesc Utilizatorii în Clienți

Ai nevoie de inspirație pentru a construi un site web cu o rată de conversie ridicată?

Site-urile care transformă utilizatorii în clienți. Aceste site-uri web generează mai multe venituri, așa că dacă dorești să crești veniturile site-ului tău, poți să te inspiri din aceste exemple de site-uri web!

Vom lua în considerare aspectele ce fac ca un site să aibă o rată de conversie ridicată și vom prezenta cinci exemple de site-uri care indeplinesc acest criteriu.

Ce fel de design web are rată de conversie bună ?

Un site web cu o rată de conversie bună are un design curat, faciliteaza accesul la informații și creează o cale de conversie clară pe care oamenii o pot urmări pentru ca în cele din urmă să devină clienți.

Cele mai bune site-uri de conversie au aceste lucruri în comun:

Design web atractiv

Site-ul tău web influențează prima impresie pe care o are utilizatorul despre afacerea ta. Site-urile care convertesc profită de design-ul lor pentru a atrage utilizatorii să exploreze intregul conținut.

Designul atractiv pentru site-urile cu rată de conversie mare înseamnă:

 • încărcarea rapidă a paginilor: oamenii doresc rapid informații, mai ales că peste jumatate din traficul de internet este de pe telefonul mobil, astfel încât viteza rapidă a paginii este esențială pentru a fi convertită.
 • Design responsabil: pentru că există foarte mulți oameni care accesează Internetul prin intermediul telefonului mobil, site-ul vostru are nevoie de un design receptiv care încurajeaza utilizatorii de internet să facă pasul pentru a se converti.
 • Navigare intuitivă: site-urile care convertesc facilitează găsirea informațiilor pe care le doresc.
 • Layout interesant: site-urile web cu rată de conversie ridicată folosesc machete care permit utilizatorilor să găsească informații pe pagina. Aceste site-uri web utilizează spațiul alb ca pauze pentru ochi. De asemenea, folosesc fonturi clare pe web și imagini, imagini și videoclipuri atrăgătoare.

Propuneri clare de concept și valoare

Site-urile cu rată de conversie ridicată spun vizitatorilor chiar de la început despre ce este compania lor și ce face produsele și serviciile lor unice.

Cu cât vizitatorii voștrii stiu ce face compania voastră în avans, cu atât mai mulți consumatori care vizitează vor simți că pot lua decizia de a cumpăra în cunoștința de cauză.

Site-urile care convertesc identifică, de asemenea, ceea ce le diferențiază afacerile, produsele sau serviciile de concurenți.

Apeluri la acțiune notabile (CTA)

Vizitatorii se convertesc cel mai bine atunci când știu ce înseamnă ce doriți ca ei să facă. Acesta este motivul pentru care site-urile cu conversie înaltă utilizeaza apeluri la acțiune (CTA).

Oamenii vor ateriza pe un site și își spun singuri: „Am verificat câteva pagini și am citit câteva informații. Mă interesează, dar ce fac acum? ”

Cu alte cuvinte, deoarece nu există nici un buton CTA, utilizatorii interesați nu vor ști cum să facă următorul pas către conversie.

Cele mai bune site-uri de conversie își afișează butoanele CTA din timp și oferă vizitatorilor o mulțime de posibilități de conversie. Butoanele CTA ajută ghidarea utilizatorilor către pasul urmator, indiferent dacă acest pas este să verifice o pagină de prețuri sau să se convertească. Puteți configura o pagina care conține mai multe butoane CTA, cum ar fi:

 • Înscrie-te
 • Magazin
 • Abonați-vă
 • Aflați mai multe
 • Începe

Folosind butoanele CTA, veți ajuta să ghidați mai multe oportunități de conversie.

5 exemple de site-uri de înaltă conversie

Să trecem direct în topul nostru de cinci exemple de site-uri care convertesc!

Mint

Mint este o aplicație all-in-one de gestionare financiară care vă permite să setati bugete, să gestionați facturile și să verificați scorurile de credit.

mint intro
www.mint.com

Deci, de ce este Mint un exemplu de site-ul cu convertire înaltă?

 • Design web atractiv: designul lor elegant web aduce simplitatea unui subiect care aduce anxietate multor persoane. Cu încarcarea rapidă și paginile cu raspuns mobil, este ușor să obtineți informații rapid. în plus, o mulțime de spații albe și infografii elegante fac ca acest site să fie placut de vizitat.
 • Concepții clare și propuneri de valori: Mint vă permite să stiți exact ce primiti cu aplicatia lor atunci când derulați în jos. Ele evidențiază care este aplicația lor și ce o face valoroasă, vizând preocuparile de top pe care le au oamenii atunci când gestionează banii. Cardurile de informații pe care le afișează arată modul în care aplicația lor rezolvă aceste probleme și include butoane Call-to-Action (CTA) pentru a ajuta vizitatorii să învete mai multe și să se înscrie gratuit.
mint examples unique value of websites that convert
www.mint.com
 • CTA-uri vizibile: Mint plasează butoane CTA valoroase și relevante în locuri vizibile de pe site-ul lor. Au câteva stiluri diferite de butoane CTA, de la un contur albastru pentru butonul „Conectați-vă” la o portocalie solidă pentru ochiul CTA „inscrieți-vă gratuit”. Aceste butoane contrastează frumos cu schema lor globală de culori albastru-verde.
mint download examples of websites that convert 1024x439 1
www.mint.com

Discord

Discord este o aplicație care vizează industria de jocuri și streaming. Aplicația oferă o platformă vocală și texting gratuită all-in-one în care oamenii pot interacționa.

discord first
www.discordapp.com

Deci, de ce este acesta unul dintre exemplele de site-uri web care se convertesc?

  • Design web atractiv: Discord își cunoaște piața și le arată cu designul lor web distractiv și ciudat. Site-ul Discord are o mulțime de elemente grafice clare și animații captivante care încântă publicul său. Cu timp de încărcare rapidă a paginii, receptivitate și navigare intuitivă, acest site verifică toate căsuțele de design web atrăgătoare.
  • Concepții clare și propuneri de valoare: Discord știe ce îi încântă comunitatea. Pe site-ul lor, acestea evidențiază atât produsele lor gratuite, cât și premium (numite Nitro), precum și oferirea de oportunități unice pentru influenceri și dezvoltatori de jocuri.
discord3 examples of websites that convert 1024x479 1
www.discordapp.com
 • CTA-uri vizibile: paginile de destinatie ale Discord au un design elegant și o mulțime de spații albe. Propunerile de valoare și butoanele CTA ies în evidență. Și priviți animațiile distractive de pe aceste două pagini de destinație!

RealSpace

RealSpace face randări și animații 3D uimitoare pentru companiile de arhitectură.

realspace first
www.realspace3d.com

RealSpace corespunde ideii de exemplu de site-uri web care convertesc.

 • Design web atractiv: cu un portofoliu frumos de imagini redate 3D (inclusiv cea utilizată ca fundal al paginii lor de pornire), RealSpace folosește designul lor curat pentru a atrage clienții. În plus, au un blog minunat și o mulțime de resurse de redare 3D pentru clienții lor. Aspectul lor minimalist, pe lângă aceste alte elemente, îi ajută să creeze un site atractiv.
 • Concepte clare și propuneri de valori: derulați un pic în pagina principala a RealSpace și veți găsi puncte unice despre serviciile lor. Cu CTA-uri „Aflați mai multe” în fiecare punct de serviciu, este ușor să găsiți mai multe informații despre servicii dacă utilizatorii sunt interesați de acestea.
realspace services examples of websites that convert 1024x487 1
www.realspace3d.com
 • CTA-uri vizibile: cu link-uri CTA la portofoliul lor, paginile de servicii și formularul de contact simplu și ușor de utilizat, RealSpace face procesul de conversie rapid și ușor.

Ce implică un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

Cât costă un site web?

Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

Call Now ButtonHai sa vorbim :)