20 de instrumente online gratuite pentru testarea vitezei site-ului web
Web Design

20 de instrumente online gratuite pentru testarea vitezei site-ului web

Web Design

20 de instrumente online gratuite pentru testarea vitezei site-ului web

Cu toții ar trebui să fim conștienți de faptul că utilizatorii de Internet sunt nerăbdători atunci când vine vorba să aștepte încărcarea unei pagini web.

Astfel, performanța site-ului și capacitatea de a reda rapid sunt esențiale pentru utilizare și, în cele din urmă, pentru succesul acestuia. Viteza site-ului nu numai că dăunează experienței utilizatorului, ci are și un impact direct asupra SEO, deci nu contează dacă sunteți un comerciant cu amănuntul de piese auto sau o școală, ar trebui să fie ceva pe care îl monitorizați.

Pentru a vă ajuta să construiți site-uri web mai rapide și să identificați blocajele problematice ale performanței site-ului web, luați în considerare încorporarea unora dintre următoarele instrumente în procesul de dezvoltare web.

Sfat: ar putea fi o idee bună să utilizați mai multe dintre aceste instrumente de testare a vitezei site-ului web, astfel încât să puteți obține o imagine mai bună a problemelor de viteză ale site-ului. La naiba, sunt gratuite, așa că de ce nu?

1.PageSpeed Online

Viteza paginii online a Google – care este o adaptare bazată pe web a extensiei populare a browserului de dezvoltare web Google Chrome, Viteza paginii – analizează performanța site-ului în conformitate cu cele mai bune practici de performanță web Google (un set de reguli pentru performanțe front-end optime). Puteți obține o mulțime de informații din acest instrument web util – include chiar și un raport pentru cele mai bune practici ale dispozitivelor mobile pentru performanțe optime.

2. Pingdom Tools

Acest instrument online gratuit de testare a vitezei site-ului web de către Pingdom (un server, rețea și serviciu de monitorizare a site-ului web) vă oferă mai multe rapoarte, cum ar fi o defalcare a duratei fiecărui obiect de pagină web (de exemplu, imagini, foi de stil și biblioteci JavaScript) pentru a descărca și note de performanță pentru lucruri precum cache-ul browserului. Un alt raport util este o analiză a paginii care oferă informații despre timpul de încărcare, dimensiunea paginii și solicitări.

3. Test gratuit de performanță a site-ului web (BrowserMob)

Acest instrument gratuit de testare a vitezei și performanței site-ului web de către BrowserMob, o companie care oferă servicii de testare și monitorizare a încărcării site-ului web, vă oferă o mulțime de informații despre viteza paginii web, cum ar fi timpul mediu de încărcare, greutatea totală a paginii și numărul de obiecte ale paginii. Ping-ul paginii web din patru locații, astfel încât să puteți obține o imagine globală a performanței site-ului web.

4. Care se încarcă mai repede?

Acest instrument interesant pune două site-uri web unul împotriva celuilalt în ceea ce privește timpul de încărcare; de exemplu, puteți afla dacă Google se încarcă mai repede decât Bing folosind acest instrument. Acesta poate fi un instrument simplu pentru a compara dacă site-ul web funcționează mai bine sau mai rău decât site-urile concurente. Acest instrument open source (vizualizați sursa pe GitHub) a fost creat inițial pentru a promova importanța performanței web.

5. WebPagetest

Acest instrument online inteligent testează viteza de redare a paginii web în browsere reale (Chrome, Firefox și IE) și vă oferă posibilitatea de a efectua testul din mai multe locații din întreaga lume. De asemenea, are setări avansate cu opțiuni pentru simularea vitezei comune de conexiune la internet (de exemplu, DSL și 56K dial up) și blocarea anunțurilor, astfel încât să puteți vedea costul de performanță al difuzării de anunțuri pe site-ul.

6. WebPage Analyzer

Acest analizor simplu de testare a vitezei paginii web – probabil unul dintre cele mai vechi instrumente disponibile cu prima sa versiune lansată în 2003 – vă oferă date despre dimensiunea paginii web, activele și timpul de încărcare. De asemenea, vă oferă recomandări cu privire la lucruri pe care le puteți îmbunătăți.

7. Keycdn

Instrumentul gratuit de testare Keycdn vă permite să vedeți performanța site-ului în diferite locații de pe glob.

8. SiteSpeed

Acest instrument de testare a vitezei site-ului web afișează date relevante despre timpul de redare a paginii, cum ar fi timpul total de descărcare, numărul de conexiuni efectuate și numărul de solicitări făcute. De asemenea, are unele caracteristici bonus, cum ar fi posibilitatea de a rula testul, chiar dacă pagina web are autentificare HTTP (pur și simplu furnizați-o cu parola la pagină) și posibilitatea de a simula diferite tipuri de conexiuni la Internet.

9. K6

Instrumentul gratuit de testare a sarcinii online și de performanță K6 vă oferă o mulțime de date despre capacitatea site-ului de a gestiona traficul site-ului. Acest instrument online de evaluare a performanței web are capacitatea de a afișa date grafice, cum ar fi timpul de încărcare al utilizatorului (simulat de o mașină virtuală automată) și solicitările pe secundă (util pentru a vedea cât de durabil este serverul web și cât de rapid poate gestiona solicitările de pagini web) .

10. OctaGate SiteTimer

OctaGate SiteTimer este un instrument online destul de simplu: conectați adresa URL pe care doriți să o testați și, la rândul său, va afișa un grafic cu bare care conține toate obiectele paginii web care conțin informații, cum ar fi orele de începere a descărcării, orele de încheiere și durata fiecăruia.

Acest instrument este benefic pentru descoperirea rapidă a obiectelor paginii cu încărcare lentă, astfel încât să le puteți optimiza pentru a îmbunătăți viteza site-ului web.

Alte instrumente de testare a vitezei site-ului web pentru verificare

Test de performanță al site-ului web (Dynatrace ~ încercare gratuită)
Un instrument de performanță a site-ului în timp real care afișează informații despre lucruri precum timpul de căutare DNS și timpul de conectare.

Webslug

Similar cu Care se încarcă mai repede? instrument menționat mai sus, acest instrument web va compara performanța site-ului a două site-uri web.

Uptrends

Oferă date de bază despre viteza paginii, dar din 35 de locații diferite

GTmetrix

Un instrument online care utilizează YSlow și PageSpeed pentru a evalua performanța front-end-ului site-ului web, oferindu-vă informații ușor de înțeles.

Website Speed Test (WebToolHub)

Un instrument online destul de simplu, care oferă date precum dimensiunea paginii, timpul de încărcare, viteza de descărcare și viteza medie în format tabelar.

Rigor

Acest instrument va scana o pagină web și va aduna date referitoare la performanța web. Vi se cere să furnizați și să vă verificați adresa de e-mail pentru a efectua teste.

Site Speed Checker

Un instrument de viteză pentru site-ul web care vă permite să rulați teste pe 10 adrese URL simultan.

Free Web Site Speed Test (Self SEO)

Acest instrument simplu de testare a vitezei site-ului web vă oferă opțiunea de a introduce până la 10 adrese URL pentru a rula testele simultan.

Geekflare

Geekflare este un instrument gratuit de testare care vă permite să testați lucruri precum timpul de încărcare, timpul până la primul octet, dimensiunea paginii și defalcarea conținutului. Dacă oferă, de asemenea, mai multe teste pentru a alege, făcându-l un instrument excelent!

Sucuri LoadTimeTester

Sucuri analizează cât durează încărcarea completă a unei pagini a site-ului. Este simplu, gratuit și ușor de utilizat.

Ce implică un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

Cât costă un site web?

Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

Programează un call cu noi


eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.