Servicii

Web Design


Conditia necesara in ziua de azi pentru succesul afacerii dumneavostra? Promovarea, vizibilitatea pe care o aveti in fata consumatorului. De aceea va oferim un serviciu care nu doar va va mari vizibilitatea, ci va va si plasa intr-un punct accesibil oricui: un web site al carui design il vom realiza in colaborare cu dumneavoastra, aceasta colaborare reprezentand un proiect ce cuprinde servicii de web design menite sa aiba ca finalitate existenta unui web site ce va prezenta in mod concret, prin galerii foto, texte informative s.a.m.d. , afacerea dumneavoastra unui public larg de utilizatori ai spatiului online.

Firma noastra de web design nu doar ca va ofera posibilitatea crearii unui web site propriu, insa va ofera si servicii de web design variate, de la crearea de bannere animate, la pagini de text, galerii foto sau crearea web site-ului in limba romana si engleza, simetric. Toate informatiile pe care le va contine web site-ul dumneavoastra vor fi menite sa indrume utilizatorul, sa il ajute in formarea unei prime impresii despre afacerea dumneavoastra si sa va reprezinte firma intr-un mod pozitiv si clar.

Web site-ul creat de firma noastra de web design va prezenta intr-un mod placut, user-friendly, profilul afacerii dumneavoastra si va va putea pune la curent chiar si cu numarul de accesari al web site-ului dumneavoastra, prin adaugarea unui contor de trafic. Variantele pentru serviciile de web design va vor fi prezentate de catre noi si impreuna vom alege pachetul de servicii de web design care vi se potriveste si vi se pare mai acceptabil din punct de vedere al costurilor si al avantajelor, urmand ca varianta aleasa sa se regaseasca in web design-ul website-ului dumneavoastra.

eCommerce


Comertul virtual este un aspect al mediului online ce se dovedeste a fi din ce in ce mai folosit si mai folositor in randul utilizatorilor de internet, ca urmare a vietilor nu doar ocupate, dar si stresate si lipsite de timpul si dispozitia necesare pentru achizitionarea de diverse bunuri din magazinele fizice.
Ca urmare, un magazin virtual, care sa fie doar la un click distanta, prin intermediul unui web site, reprezinta solutia ideala pentru acest tip de consumatori. Firma noastra va pune acum la dispozitie un serviciu de web design menit sa va creeze magazinul virtual ce va reprezenta perfect afacerea dumneavoastra.

Web site-urile ce contin magazine virtuale nu sunt potrivite doar pentru aceia dintre dumneavoastra care isi conduc afacerea strict in mediul online, ci si pentru cei care doresc reprezentarea atat prin magazine fizice, cat prin intermediul unui magazin virtual care sa ofere acces mai mult mai usor unei categorii mai mari de persoane la produsele dumneavoastra. Printr-un magazin virtual puteti crea galerii foto, adauga informatii despre fiecare produs in parte, genera promotii si oferte speciale, dar si urmari, prin aplicatiile create in magazinul virtual, publicul care va acceseaza web site-ul, statistic vorbind (categorii de varsta, mediu, sex al consumatorilor ).

Sa nu uitam de plata si emiterea facturilor prin intermediul web site-ului, care se va face mult mai usor si mai convenabil atat pentru afacerea dumneavoastra, cat si pentru utilizator.


Optimizare SEO


In conformitate cu un sondaj facut de Google, pana in Decembrie 2011 pe internet sunt aproximativ 273,301,440 de web site-uri active. Destul de multe am spune. Majoritatea dintre ele sunt cum se spune web site-uri moarte. Adica au fost facute cu un singur scop; sa fie. Nu au suferit nici o modificare din momentul in care au fost facute pana in present. O alta parte din ele sufera modificari si schimbari de continut dar nu obtin o pozitie favorabila in motoarele de cautare din cauza faptului ca nu sunt facute bine din punct de vedere al optimizarii. Iar restul sunt facute bine, sunt intretinute periodic si se lupta prin diferite metode de marketing pentru a ajunge sau a-si mentine pozitia in motoarele de cautare.

Reluam idea cu cea mai frecventa intrebare: Ce este SEO?

SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization, in traducere insemnand Optimizare Pentru Motoarele de Cautare. Motoarele de cautare cele mai cunoscute si folosite in momentul de fata sunt: Google, Yahoo!, Bing. Fiecare dintre aceste motoare de cautare are un algoritm diferit in indexarea si pozitionarea web site-urilor in urma unor cautari specific (keywords). Deci, un web design atragator, si un continut bun va poate aduce web site-ul pana intr-un anumit punct. Pentru a trece de acel punct si a urca mai sus in rezultatele motoarelor de cautare sunt necesare o serie de modificari ale web site-ului si o campanie de optimizare. Evident toate aceste operatiuni se fac un urma unei sedinte de consultanta SEO, in care impreuna cu dumneavoastra, stabilim target-ul web site-ului si cuvintele cheie pe care dorim sa ne axam. Avand in vedere ca nu este indicat concentrarea unui web site pe mai multe cuvinte cheie (noi sugeram 3-4), vom face o lista de cuvinte cheie pe care doriti sa obtineti rezultate favorabile si vom face o analiza a acelor cuvinte.

Frecventa cu care sunt folosite, combinatiile de cuvinte care pot include si cuvintele dumneavoastra, astfel incat sa ne concetram aspura cuvintelor cu o frecventa de folosire ridicata si care bineinteles sa fie relevante web site-ului dumneavoastra (nu ne putem axa pe cuvantul “rent a car” daca web site-ul nu are nici o legatura cu masinile) pentru ca nu vom obtine nici un rezultat, din contra vom fi penalizati de motoarele de cautare.

Odata stabilite cuvintele cheie vom incepe Optimizarea SEO onsite, adica modificarea unor pagini din web site astfel incat sa facem acel web site cat mai SEO Friendly posibil. Modificam meta tag-urile astfel incat ele sa aibe relevanta si legatura cu continutul paginii din care fac parte. Modificam tag-urile imaginilor, si a link-urilor. Structuram continutul intr-un mod cat mai accesibil pentru motoarele de cautare.

Dupa ce realizam toate aceste etape trecem la Optimizarea SEO offsite.
Optimizarea SEO offsite este cea mai importanta etapa. Ea implica o serie de implementari si operatii cu un singur scop. De a face web site-uldumneavoastra relevant pentru motoarele de cautare. Printre operatiile care se fac enumaram:

 • Inscrierea manuala in motoarele de cautare
 • Inscrierea manuala in directoare web gratuite
 • Inscrierea in web site-uri de comparatii preturi (pentru web site-uri e-commerce)*
 • Analiza si propuneri de link-uri sponsorizate*
 • Analiza si propuneride schimb de link-uri cu alte web site-uri cu continut relevant pentru web site-ul dumneavoastra.
 • Realizare articole publicitare si postarea in publicatii gratuite (communicate de presa, directoare de articole)
 • Identificarea publicitatii potrivite, postare articole cu plata*
 • Identificare blog-uri de profil, postare mesaje intre ele
 • Identificare forum-uri de profil, postare mesaje intre ele

O alta metoda de SEO offsite este video marketing-ul ce implica realizarea unui filmulet de prezentare* si postarea lui pe web site-uri de profil. Dar si o campanie de promovare prin bannere publicitare in care oferim:

 • Analiza si propuneri de web site-uri potrivite
 • Realizare bannere publicitare*
 • Urmarire derulare campanie
 • Realizare raport feedback a campaniei publicitare

Prezenta pe web site-urile de socializare:

 • Realizare intretinere profil: FaceBook, Twitter, Digg, Problogger, etc
 • Adaugare noutati, articole, imagini, etc
 • Toate aceste operatiuni vor veni cu rapoarte lunare de activitate pentru fiecare sectiune.
  *Abonamentul nu include platile catre terti
  *Costurile acestor module sunt separate de abonament

  Dezvoltare Aplicatii Web


  Prin adaptarea aplicatiilor dezvoltate de catre noi pentru nevoile fiecarui client, Project Media Timisoara va asigura servicii de web design de inalta calitate, eficientizand si accelerand interactiunea dintre dumneavoastra si posibilii dumneavoastra clienti - ceea ce va duce automat la o crestere a vanzarilor. Daca doriti sa aveti un web site de inalta calitate, care sa va reduca volumul efectiv de munca si sa creeze o interfata prietenoasa pentru clientii pe care doriti sa ii atrageti, apelati cu incredere la cea mai buna echipa de web design Timisoara - Project Media.

  Dezvoltare Aplicatii Web


  Pentru ca web design-ul este un domeniu de activitate care trebuie sa corespunda intru totul cerintelor dumneavoastra, noi ne vom asigura ca echipa de care dispunem este una capabila sa dezvolte toate proiectele dumneavoastra.

  Testare Aplicatii Web


  Testarea aplicatiei ca si versiune finala este esentiala pentru a fi complet siguri ca toate standardele HTML, functionalitatile si performantele pe care ne dorim sa le atingem.

  Intretinere Aplicatii Web


  Echipa noastra va fi mereu la dispozitia dumneavoastra pentru ca totul sa functioneze la parametri optimi si pentru ca web site-ul dumneavoastra sa nu aiba niciodata performante slabe.

  Reproiectare Aplicatii Web


  Daca doriti sa va imbunatatiti sau sa actualizati web site-ul dumneavoastra, echipa noastra de dezvoltare va fi mereu gata sa va prezinte cele mai bune optiuni disponibile!

  Tipar Digital & Offset


  Pentru ca suntem constienti ca in viata de zi cu zi nu doar mediul online este cel care ne vine la indemana, ci si intalniri de afaceri, promovari si interactiuni fizice in care este necesara o anumita cantitate de materiale de promovare palpabile,firma noastra va ofera si servicii de tehnoredactare si imprimare, pentru flyere publicitare de diferite dimensiuni,mape de prezentare, brosuri publicitare, dar si pentru ambalaje, reviste publicitare si carti de vizita, toate menite sa promoveze afacerea dumneavoastra si sa va creeze o anumita imagine profesionala.Toate acestea alese si create cu grija pentru imaginea produsului finit, consultandu-ne cu dumneavoastra si studiind tendintele pietei la care vrem sa ajungem prin materialele tiparite.

  Nu doar atat, dar va punem la dispozitie si posibilitatea de a avea acces la consumatori prin cea mai simpla, dar eficienta metoda de promovare, prin crearea de mesh-uri si bannere stradale de diferite dimensiuni, cu un design de inalta calitate si care vor fi menite sa reflecte imaginea afacerii sau firmei dumneavoastra intr-un mod placut, informativ si profesional.


  Re-Design al website-ului


  In cazul in care va doriti o noua interfata in comunicarea dumneavoastra online cu potentialii clienti, va recomandam un re-design al website-ului dumneavoastra, cu ajutorul echipei noaastre- bineinteles. Fie ca va doriti sa dezvoltati aplicatii web mai simple sau mai complexe, ca doriti sa sa dezvoltati un blog sau orice alt proiect ati avea, apelati cu incredere la noi si va vom oferi servicii de cea mai buna calitate.

  Pentru redesign-ul unui website este nevoie sa luam in considerare mai multe aspecte:

  1. In primul rand vom lua in considerare clientii carora ne adresam, cei cu care dumneavoastra lucrati si carora vreti sa le atrageti atentia asupra website-ului dumneavoastra. De aceea website-ul va fi creat exact pentru a se plia pe gusturile si nevoile dumneavoastra.

  2. Aspectul website-ului va fi in mod clar imbunatatit, cu ajutorul design-ului realizat de catre echipa noastra, astfel incat website-ul dumneavoastra sa nu fie unul cu un aspect banal, ci sa iasa in evidenta in cel mai bun mod.

  3. Aplicatiile continute de catre website-ul dumneavoastra vor fi redezvoltate si regandite in asa fel incat sa aveti la dispozitie o platforma online complet operationala, usor de folosit si usor de accesat.

  4. Managerierea website-ului de catre administratori va fi de asemenea regandit : totul va fi mult mai simplu de administrat si de pus la punct de catre echipa dumneavoastra.

  Node.js


  Node.js este o platforma construita pe motorul V8 al Chrome si se bazeaza pe un model event-driven si non-blocking I/O, folosind callback-uri. Este construita pe runtime-ul JavaScript de la Chrome, favorizeaza modularitatea, iar aplicatiile sale single-thread sunt scrise in JavaScript.

  Project Media Timisoara dispune de o echipa specializata, cu 2 ani de experienta in acest domeniu , iar evolutia noastra in ceea ce priveste dezvoltarea de tehnologii Node.js cu siguranta va va ajuta in cadrul proiectelor si planurilor dumneavoastra. Deoarece fiecare proiect este tratat cu maxima atentie, va vom recomanda cele mai bune solutii pentru dumneavoastra, potrivite cerintelor pe care le aveti si in conformitate cu asteptarile dumnevoastra de la proiect.