Angajamentul catre schimbare in lumea publicitatii

Minicards TimisoaraIn ziua de astazi este foarte greu sa inventam noi modalitati de a ne promova afacerea, mai ales datorita faptului ca in acest moment exista pe piata foarte multe agentii de publicitate care folosesc multe feluri si unelte de a crea o imagine sau alta firmelor pe care le reprezinta. Fie ca discutam aici de spre campanii publicitare complexe, extinse si in mediul online, sau despre campanii reduse, limitate la resurse clasice Рflyere, pliante, anunturi publicate in diverse ziare sau reviste, trebuie sa ne gandim cu atentie atunci cand incepem o campanie publicitara de amploare, pentru a incerca, pe cat posibil, sa nu fim repetitivi.

In ce consta insa o campanie clasica de publicitate si ce putem pastra din aceasta, elemente pe care sa le combinam cu moduri inovative de a ne promova afacerea sau de a promova afacerea unui client, in cazul in care suntem de cealalta parte a baricadei? In primul rand, trebuie sa ne dam seama ce anume compune o campanie publicitara, de la resurse materiale la resurse online. Astfel, o campanie publicitara poate consta in :

– distribuirea de materiale publicitare printate, precum flyere sau pliante
– existenta unor bannere sau a unor semne lumnioase care sa ne promoveze firma/afacerea noastra
– folosirea unor folii publicitare
– promovarea afacerii noastre in mediul scris si in cel online prin anunturi.

Avand in vedere toate aceste aspecte, ce putem alege dintre toate elementele publicitare clasice si ce putem schimba ? Stim cu totii ca schimbarea nu este neaparat privita ca un lucru bun si ca exista o reticenta inascuta a oamenilor care apare atunci cand discutam despre posibilitatea de a schimba ceva. Asadar, cum putem sa introducem o nota de noutate in campaniile noastre de promovare a firmei sau afacerii noastre.
Ei bine, Project Media Timisoara va ofera acum solutii la aceste probleme : fie ca va doriti o campanie de promovare online, o campanie de promovare cu ajutorul Minicardurilor, sau pur si simplu va doriti ceva nou, noi suntem aici pentru dumneavoastra !