Angajamentul catre schimbare in lumea publicitatii

Minicards TimisoaraIn ziua de astazi este foarte greu sa inventam noi modalitati de a ne promova afacerea, mai ales datorita faptului ca in acest moment exista pe piata foarte multe agentii de publicitate care folosesc multe feluri si unelte de a crea o imagine sau alta firmelor pe care le reprezinta. Fie ca discutam aici de spre campanii publicitare complexe, extinse si in mediul online, sau despre campanii reduse, limitate la resurse clasice – flyere, pliante, anunturi publicate in diverse ziare sau reviste, trebuie sa ne gandim cu atentie atunci cand incepem o campanie publicitara de amploare, pentru a incerca, pe cat posibil, sa nu fim repetitivi.

In ce consta insa o campanie clasica de publicitate si ce putem pastra din aceasta, elemente pe care sa le combinam cu moduri inovative de a ne promova afacerea sau de a promova afacerea unui client, in cazul in care suntem de cealalta parte a baricadei? In primul rand, trebuie sa ne dam seama ce anume compune o campanie publicitara, de la resurse materiale la resurse online. Astfel, o campanie publicitara poate consta in :

– distribuirea de materiale publicitare printate, precum flyere sau pliante
– existenta unor bannere sau a unor semne lumnioase care sa ne promoveze firma/afacerea noastra
– folosirea unor folii publicitare
– promovarea afacerii noastre in mediul scris si in cel online prin anunturi.

Avand in vedere toate aceste aspecte, ce putem alege dintre toate elementele publicitare clasice si ce putem schimba ? Stim cu totii ca schimbarea nu este neaparat privita ca un lucru bun si ca exista o reticenta inascuta a oamenilor care apare atunci cand discutam despre posibilitatea de a schimba ceva. Asadar, cum putem sa introducem o nota de noutate in campaniile noastre de promovare a firmei sau afacerii noastre.
Ei bine, Project Media Timisoara va ofera acum solutii la aceste probleme : fie ca va doriti o campanie de promovare online, o campanie de promovare cu ajutorul Minicardurilor, sau pur si simplu va doriti ceva nou, noi suntem aici pentru dumneavoastra !